Kalender i dator och mobil i all ära, varje år trycker jag upp en klassisk papperskalender och hänger på väggen bredvid datorn. Jag tycker det ger en bättre överblick över månaden att ha den där (dessutom har den fördelen att den inte konstrar och försvinner ibland).

Bilderna i kalendern tar jag såklart själv. Huvudbilden är den som sedan hamnar här på webben som månadens bild. I ett par år har jag valt ut bilder av svensk natur men nästa år har jag tänkt ha tema franska Rivieran.

Fotokalender Jag brukar trycka upp ett gäng och ge bort till släkten i julklapp. Något år har jag även sålt någon kalender. I år tänkte jag vara smart och fråga i förhand så jag vet hur många jag ska beställa.

Det är en A4-kalender, pris 150 kronor plus porto om jag ska skicka den någonstans. Jag beställer dem hos Crimson och kalendrarna trycks, det är inte bilder utskrivna på fotopapper. Jag tycker det blir snyggare så och dessutom går det att skriva i dem om du vill.

Skriv en rad senast 28 november om du vill beställa ett exemplar.

Kristina Svensson
Latest posts by Kristina Svensson (see all)
Vill du köpa en Antibes-kalender 2015?
Märkt på:    

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.