Härmed utses projekt daglig promenad till årets mest påbörjade och icke fullföljda projekt. Jag har fullständigt misslyckats med att hålla någon kontinuitet i promenerandet. Har helt enkelt inte prioriterat mig själv tillräckligt högt. Annat var det förra hösten och under vintern. Då var jag riktigt flitig med promenaderna och just Rönningesjön i Täby var en av de vanligaste rundorna. Ofta med sopplunch på mitten med en god vän. Det var riktigt trevligt att gå samma runda många gånger för då fick vi chansen att uppleva skiftningar i väder och årstider. Bilden ovan är från en av de soliga dagarna men bilderna blev nästan mer dramatiska med oväder.

Det fina med projekt daglig promenad är att det går att börja igen vilken dag som helst. Varför inte redan idag? Vi ses kanske på en skogsstig någonstans.

PS! Ett stort tack för alla fina mejl jag har fått de senaste veckorna med beröm för mina texter. Det värmer verkligen.

Har du inte tittat in på min blogg på sistone kan jag rekommendera (O)kända skatter i biblioteket på Nynäs slott.

Kristina Svensson
Månadens bild november 2014
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.