Försommaren är här! Normalt skulle detta vara en period när det är högsäsong för olika event, fester och möten men i år är det ju som bekant avstånd och digitalt som gäller. Våren har verkligen blivit annorlunda i år.

På min reseblogg är det ingen som läser mina inlägg om Frankrike (med undantag för När kan jag resa till Frankrike igen?) men istället är Utflyktstips runt Göteborg den mest besökta sidan. En plats som finns nämnd där ibland men inte har fått någon ordentlig genomgång är Åsa i Halland.

Det är för att där brukar jag vara så ofta att det inte blivit någon allmän text. Månadens bild är därifrån. Jag tycker den är så somrig med all baldersbrå. Det är ju egentligen mest ett ogräs men det blev fint så här.

Jag jobbar på, men med andra projekt än jag hade tänkt mig. Bland annat har jag skrivit en del uppskattade texter om författarekonomi. Vi får se vad jag tar tag i härnäst men de som prenumererar märker när jag publicerar något på mina två bloggar.

Kristina Svensson
Månadens bild: småbåtshamn i Halland
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.