Vad tycks om mina nya visitkort med reklam för mina böcker?

På ena sidan har jag en bild av Strövtåg runt Antibes som bok. Det betyder inte att varken boken eller bokomslaget är klart. Långt därifrån. Jag började få ebb i visitkortsförrådet, hade höstens försenade och dyra expressfrakt i färskt minne så när min favoritleverantör hade ett specialerbjudande för en tid sedan passade jag på och fyllde på.

För att det snabbt ska synas att det är en bok tycker jag att en 3D-bild är bättre än ett platt bokomslag. Det finns programvara som gör detta men jag hade i vanlig god ordning lite bråttom och hade varken tid att köpa eller lära mig ett sådant. Jag tog ett av mina många utkast till bokomslag och googlade in på en webbsajt där jag med ett par snabba och enkla klick konverterade bilden gratis. Nackdelen var att den gratisgenererade bilden var i lite för låg upplösning. Jag chansade ändå och resultatet blev hyfsat men inte lysande.

På den andra sidan behöll jag titel och text exakt som tidigare. Genom att jag bytte till den snygga bilden av mig med min debutbok i handen som Johan Gustavsson tagit fick jag in reklam för två böcker på ett visitkort!

Jag borde på sätt och vis haft med den senaste boken Förverkliga din bokdröm istället (också) för den ser ut att bli tryckt långt före Strövtåg runt Antibes. Men vi har inte kunnat genomföra vår idé till bokomslaget ännu. Får bli i nästa beställning. Det är inte fel med flera visitkort för olika tillfällen. Nästa gång ska jag beställa minst två varianter av visitkort, ett för bokdelen av min företag och ett för konsultdelen, i linje med mina egna råd.

Vill du ha lika snygga visitkort? Om du använder den här länken till Moo så får du 10% rabatt (och jag får rabatt på nästa ordet jag lägger).

Kristina Svensson
Reklam för bok på visitkort
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

4 reaktion på “Reklam för bok på visitkort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.