I tisdags kväll var jag på en inspirationskväll för kvinnliga företagare arrangerad av Venture Cup Väst. Kvällen visade sig vara mycket mer inspirerande än jag hade räknat med. Upplägget var smart: mingel, inspiration, mat, inspiration och mera mingel. Att maten på Restaurang R dessutom var riktigt god drog inte ner humöret ett dugg.

Jag satt mitt i ett gäng riktigt trevliga och engagerade personer och vips så kände jag att konferensen WebCoast – det var absolut något för mig. Jag har tidigare läst om liknande konferenser på andra sidan Sverige för “proffs” men inte tänkt att det var något för en bloggnybörjare som mig. Typiskt fjantigt tjejigt tänkt. Klart jag ska vara med och träffa likasinnade och lära mig mer!

Så idag har jag köpt en biljett och ser fram emot helgen den 18-20 mars!

Vad är då WebCoast? Så här skriver de själva:

En fysisk mötesplats för oss som arbetar, leker och umgås på webben. En bytesmarknad för idéer och åsikter, kunskap och inspiration.

Vi erbjuder en helg där du vidgar dina kunskaper och ditt kontaktnät, en helg du kommer att minnas och ha glädje av länge.

Kristina Svensson
Nu är jag anmäld till WebCoast
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

3 reaktion på “Nu är jag anmäld till WebCoast

 • Pingback:Tweets that mention Nu är jag anmäld till WebCoast « Kristina Svensson -- Topsy.com

  • 14 februari 2011 kl. 18:26
   Permalänk

   Skoj! (Ditt meddelande hade fastnat i aksimet men nu har jag grävt fram det :-))

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.