Vad har Toscana, Madrid, Rom, Amsterdam och Nice gemensamt? Jo de är ständigt aktuella resmål som alla har en personlig och lockande reseguide från Karavan. Nu har alla Lundabor chans att träffa författarna bakom dessa förträffliga böcker. Kom och ställ frågor till oss om våra respektive resmål!

Kristina Svensson pratar om reseguiden Mitt Nice Kvällens uppställning är:

  • Marko T Wramén som skrivit Mitt Amsterdam 
  • Ola Isaksson med sin Mitt Madrid 
  • Eskil Fagerström bidrar med Mitt Rom samt Mitt Toscana & Umbrien
  • Kristina Svensson pratar om Mitt Nice

Plats: Gleerups i Lund
Tid: 12 november 2015 kl 19-20.30.
Entré: 80 kr inkl ett glas vin och lättare tilltugg.
Läs mer hos Akademibokhandeln.

Hoppas att vi ses!

PS! Under rubriken Restips hos Akademibokhandeln har jag skrivit om ett liknande event i Stockholm tidigare i höst.

Foto: Claes Nero

Inbjudan: resekväll i Lund 12 november 2015
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:                                 

En reaktion på “Inbjudan: resekväll i Lund 12 november 2015

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.