Strålande solsken, stenhårda skidspår och en historisk segrare i form av Jörgen Brink. Lägg därtill sällskap av ett helt fantastiskt gäng trevliga och hårt arbetande funktionärer så får du min söndag. Perfekt final på mina fem år som funktionär åt IK Stern! Om jag nästa år ska avnjuta Vasaloppet i tevesoffan för första gången sedan 1993 eller återgå till spåret får vi se. Tack för de här åren, vill ni veta mer rekommenderar jag läsa min filosofi som funktionärsansvarig eller förra årets rapport från livet i en Vasaloppskontroll.

Årets upphausade kändisar, Pippa Middleton och kronprins Frederik av Danmark fastnade aldrig på bild men det gjorde en del av Sterns 400 åkare. Alla bilder är tagna med lånad utrustning (Canon 60D + 70-200 mm) eftersom min egen trasslar. Tack Canon Service Center för lånet!

Ni får gärna använda bilderna men jag uppskattar om ni berättar varifrån ni fått dem – en och annan timme för att få upp dem. Är det någon som ej vill vara med – kontakta mig med namn på bilden så raderar jag den. Tack också till Cecilia Bang som tog hand om kameran emellanåt! 

Bilder från Vasaloppet 2012
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:

En reaktion på “Bilder från Vasaloppet 2012

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.