Häromveckan var det julfest med Företagarna. Jag har precis gått med så det var mitt första evenemang. Intervjuade därför några rutinerade damer om vad som är det bästa med Företagarna. Svaren jag fick var: juridisk hjälp, kontakterna samt att Företagarna för småföretagarens talan externt.

En dam påpekade också att för henne som enmansföretagare är julfesten årets julfest. Hon går inte ut och äter julbord på egen hand utan de andra medlemmarna i Företagarna är hennes kollegor.

Själva julfesten var riktigt smart ordnad. Vi var på järnvägsrestaurangen på Liseberg. Den är inredd som tågvagnar av olika slag och årgång, från godsvagn till förstaklasskupé. Varje stol har därför ett specifikt vagns- och sittplatsnummer.

Till varje rätt fick man en biljett och därmed en helt lottad sittplats. Nya bordsgrannar till varje rätt alltså. Mellan rätterna minglades det i foajen eller på damernas. Smart sätt att utnyttja en kväll till mycket nätverkande.

 

Kristina Svensson
Smart mingel på Företagarnas julfest
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

3 reaktion på “Smart mingel på Företagarnas julfest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.