Vill du lyssna på eller träffa mig? Ställa frågor om mina böcker eller köpa personligt signerade exemplar? Då har jag två tillfällen framöver som jag vill tipsa om. Det ena är ett webinarium 15 november 2023 för Rivieraklubbens medlemmar (är du inte medlem ännu så är det bra idé att bli). Huvudnumret är min senaste bok Ett år runt Antibes men det kommer nog bli en del andra foton också som sprider sommarvibbar i höstmörkret.

Det andra är julmarknaden Jul i Kvarnbyn som sedvanligt går av stapeln första adventshelgen i den charmigaste delen i Mölndal. Då kommer jag tillsammans med fotografen Mikael Svensson att sälja vår gemensamma pärla Hundra nedslag i Mölndal. Där hoppas vi på torra minusgrader istället.

Jul i Kvarnbyn 2-3 december kl 12-17

Julmarknaden i Kvarnbyn är en trevlig tradition i Mölndal. Jag och fotografen Mikael Svensson hade faktiskt release för Hundra nedslag i Mölndal där. Då stod vi i den mysiga övervåningen på Lilla Götafors. Det var torrt, varmt och vi hade trevliga grannar att prata med. Dessutom var det nära till det charmiga caféet på nedre botten.

Enda problemet var att inte ens alla som letade efter oss hittade dit. Den rangliga trappan avskräckte också en del. I år har vi därför bett om en plats mitt i folkvimlet. Det betyder att vi kommer att stå utomhus. Att sälja böcker ute i december på västkusten är något av ett lotteri. Det skulle kunna vara någorlunda torrt, men mer troligt kommer vi att ha problem med fukt och kommer vara storkonsumenter av plastpåsar. Men vi vill prova och hoppas att många ska upptäcka oss på detta sätt. Allra mest hoppas vi att många passar på och köper julklappsböcker. Kom gärna förbi och ge oss moraliskt stöd! Det är fri entré.

Den rosa hatten kommer i år att bytas ut mot en rosa mössa när vi står utomhus.

Rivieraklubben 15 november 2023 kl 18-19

Svenska Rivieraklubben arrangerar många trevliga evenemang runt om på Rivieran. De har också en del webinarier. Nu har de bjudit in mig att prata om min senaste bok. Så här fint står det på Rivieraklubbens webbsajt.

I mer än tio års tid har Kristina Svensson regelbundet utforskat Rivieran med en kamera i handen. Det har gjort avtryck i hennes senaste bok som innehåller mer än 450 foton. I Ett år runt Antibes tar hon med läsarna till några av de fantastiska naturupplevelser som väntar runt hörnet. Boken innehåller vandringar längs stillsamma vattendrag, utflykter till dramatiska berg och många strövtåg bland de färgglada tomaterna på Marché Provencal.

Beskrivning

I webinariet berättar hon om några av sina favoritstigar, vilka maträtter hon förknippar med Rivieran och sådant som överraskat henne under arbetet med boken. För många av Rivieraklubbens medlemmar är Kristina Svensson ett bekant ansikte via hennes tidigare böcker som Mitt Nice och bloggen Tomatsallad.nu. Dessutom spelar hon boule i Antibes och Valbonne ibland. Hennes nya rikt illustrerade bok Ett år runt Antibes finns i Rivieraklubbens webbutik tillsammans med flera andra böcker. Passa på och handla dina julklappsböcker idag. 

Anmälan och betalning till Rivieraklubben. Det är billigare för medlemmar men även möjligt för icke medlemmar att delta.

Passa på vid dessa tillfällen eller bjud in mig

Ovanstående är de två framträdanden som författare jag har inplanerade just nu. För övrigt rullar det på. Jag undervisar på en skrivkurs på Ljungskile folkhögskola i november och kommer representera min arbetsgivare IKEM på Nordic Life Science Days samt i ett möte om Safe and Sustainability by Design. Än så länge har jag en del luckor veckorna närmast jul där jag skulle kunna skicka signerade böcker.

Kristina Svensson
Rivieraklubben 15 november och Jul i Kvarnbyn första advent
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.