Nu vänder vi blad till 2017 och återvänder till Provence! Förra gången januaribilden var hämtad från Provence så visade jag upp den romerska bron Pont Julien. Den här bilden från närbelägna Ménerbes är faktiskt tagen samma dag (jämför gärna bilderna :-)). Det är några år sedan och jag har sparat bilden för att ha den i Strövtåg runt Antibes. Den boken är som alla vet åtskilliga år försenad, men jag har inte lagt den på hyllan. Planen är att lägga undan en del av pengarna från konsultuppdragen jag har just nu för att ha till utgivningen av boken.

En bok som är på gång att komma ut är guideboken Mitt Provence. Jag har precis avslutat redigeringsrunda åttahundrafemtiotolv. Om jag skrev Mitt Nice på en månad så har Mitt Provence snarare tagit ett år. Fy sjutton vad mycket jobb det varit med den. Korrekturläsning återstår för min del. Återkommer med info när boken går att beställa (den går att bevaka hos bokhandeln).

För 2017 önskar jag mig resor för nöjes skull, gärna i Provence!

Kristina Svensson
Månadens bild: snö över Ménerbes
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.