januari 2017 Ménerbes 0126

Nu vänder vi blad till 2017 och återvänder till Provence! Förra gången januaribilden var hämtad från Provence så visade jag upp den romerska bron Pont Julien. Den här bilden från närbelägna Ménerbes är faktiskt tagen samma dag (jämför gärna bilderna :-)). Det är några år sedan och jag har sparat bilden för att ha den i Strövtåg runt Antibes. Den boken är som alla vet åtskilliga år försenad, men jag har inte lagt den på hyllan. Planen är att lägga undan en del av pengarna från konsultuppdragen jag har just nu för att ha till utgivningen av boken.

En bok som är på gång att komma ut är guideboken Mitt Provence. Jag har precis avslutat redigeringsrunda åttahundrafemtiotolv. Om jag skrev Mitt Nice på en månad så har Mitt Provence snarare tagit ett år. Fy sjutton vad mycket jobb det varit med den. Korrekturläsning återstår för min del. Återkommer med info när boken går att beställa (den går att bevaka hos bokhandeln).

För 2017 önskar jag mig resor för nöjes skull, gärna i Provence!

Månadens bild: snö över Ménerbes
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:         

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.