Då var det dags för november. Det är faktiskt ingen favorit hos mig, lite för mycket regn och mörker. Men även i november kan solen skina lite då och då, och då gäller det att passa på och kvista ut. Precis som jag gjorde den dag jag tog bilden ovan på Amundön.

I oktober skulle boken bli klar, det blev den inte. Jag har funderat över varför och insett att det här med att testa en ny arbetsmetod nog inte var så lyckat. I alla fall inte när syftet var att bli klar snabbt, då hade det varit bättre skriva enligt min beprövade modell. Vilket jag nu gör.

Förutom att jobba vidare med boken ska jag nästa vecka hålla ett föredrag om Employer Branding på ett frukostmöte!

Kristina Svensson
Månadens bild – november 2011
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

2 reaktion på “Månadens bild – november 2011

 • 15 november 2011 kl. 12:34
  Permalänk

  Precis som du har jag ganska svårt för november månad. Tröttheten har lätt att infinna sig.Vad spännande att du skriver på ännu en bok.Varmt välkommen förresten att delta i Punctum saliens bloggutmaning om du har tid och lust.Önskar dig en så bra novembermånad som möjligt.

  Svar
  • 15 november 2011 kl. 17:19
   Permalänk

   Tack Elisabeth, jag har faktiskt tänkt på Punctum Saliens bloggutmaning, att det vore kul att delta. Att ta steget att verkligen delta har jag dock tyvärr inte riktigt kommit till ännu!

   Än så länge så tycker jag att November har artat sig riktigt bra, mer sol än regn vad jag kan minnas. Möjligen är det för att jag har kort minne och bara minns dagens fantastiska väder.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.