Är försommaren ovanligt prunkande i år? Eller är det bara många år sedan jag tillbringade säsongen i Sverige? Jag tycker nämligen att det blommar överallt i år. I förmiddags gick jag en bit på Roslagsleden och på ängarna såg jag hundkex, smörblomma, nävor och fibblor. Samtidigt är skogen full med blommande liljekonvaljer. Tyvärr är den även full med extra stora och extra många mygg. Det gäller att ha hög fart framåt och inte stanna för att beundra några blomster.

Månadens bild tycker jag är helt ljuvlig. Jag kan verkligen rekommendera alla som är i närheten av Hov att svänga förbi Guldsmedsgården för pionfrossa.

För övrigt har jag hittat min debutbok på antikvariat och fått tillbaka manuset till Strövtåg runt Antibes från en mycket ambitiös testläsare.

Kristina Svensson
Månadens bild juni 2014
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.