Den här bilden gör mig lite nostalgisk och påminner om barndomens somrar. Jag är inte så gammal att jag bott på gammelgård men det var sådana ställen jag besökte med äldre släktingar. Åtminstone som jag minns det. Riddarsporrarna är hur som helst fotade på en gammelgård i Västergötland när jag var på väg till #tweetup i Vimle förra året.

Jag missade tyvärr årets version eftersom jag var på annan ort. En liten del av vad jag sysslat med syns på min blogg som varit igång en del under juli månad. Jag har bland annat bloggat från en vinprovning i Bandol och bilder från en nedläggningshotad inomhusmarknad i Nice samt en del annat smått och gott. Juli var en riktigt social månad när jag träffade många både nya och gamla vänner.

Kristina Svensson
Månadens bild augusti 2014
Märkt på:    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.