Lava där jag precis börjat som förlagschef delar lokal med Vulkan på Kungsholmen i Stockholm och därför uppmärksammas starten av Lava i tidningen Vårt Kungsholmen. Även föreningen Egenutgivarna blev nämnt. Kul!

Kristina Svensson
“De hjälper dig att bli författare”
Märkt på:            

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

3 reaktion på ““De hjälper dig att bli författare”

 • 18 februari 2014 kl. 11:46
  Permalänk

  hej kristina, så fin artikel och ett JÄTTEGRATTIS till ditt nya jobb, hoppas nu bara att detta får som konsekvens att vi måste vänta ytterligare innan vi får ta del av strövtåg i antibes ;-)
  men jag kan inte få artikeln i storlek så jag kan läsa. klickar på bilden och får den ngt större men ej läsbar. finns det ett annat sätt än förstoringsglas?

  Svar
  • 18 februari 2014 kl. 13:06
   Permalänk

   JÄTTETACK Maria! Jag har också noterat att artikeln inte blir tillräckligt stor när den ska bli stor så att säga. Ska se vad jag kan göra åt detta.

   Det finns ju viss risk för förseningar i Antibes-projektet men jag börjar se ljuset i tunneln. En helg till, sedan åker texten iväg till externa ögon. Så får jag se vad som återkommer…

   Svar
 • 2 mars 2014 kl. 09:09
  Permalänk

  Vilken fin artikel! Stort grattis till både dig och – såklart – till Lava som fick en kunnig och framåt förlagschef.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.