Kristina Svensson med boken Mitt Nice Jag har tre framträdanden inbokade i Göteborg i början av hösten som jag vill bjuda in er till! Det är en kulturell after work samt två seminarier under Bokmässan. Varmt välkomna!

Kulturklubben Aktersalongen

Aktersalongen är en nystartad klubb i Göteborg för oberoende kulturidkare. Initiativtagare är trubaduren och författaren State Lycke. Tanken är att blanda författare med musik under en avslappnad after work en fredag i månaden. Det är på flera sätt en ära att få delta premiärkvällen, inte minst eftersom en av mina böcker varit viktig för att inspirera State Lycke.

Jag brukar lite nu och då predika att saknar man något är det bara att sätta igång, inte sitta och gnälla över att någon annan borde göra. Och nu gör State Lycke just detta, skapar en scen för kulturidkare. Jag tycker att detta är ett toppeninitiativ som jag gärna vill stötta. Så gärna att jag reser hem från Antibes för att medverka.

Jag kommer att prata om att förverkliga författardrömmar och blanda personliga anekdoter från de senaste tio åren med tips ur Förverkliga din bokdröm och #författarboken. Entrén är bara 40 kronor så jag hoppas att träffa många vänner den 28 augusti kl 17-22 ombord S/S Marieholm i Göteborg. Jag börjar prata typ 18.

2 seminarier under Bok & Bibliotek

bokmassan-seminarier Bokmässan i Göteborg 24-27 september är . Mitt mål i år är att ha så roligt som möjligt! I detta ingår bland annat att ströva runt och träffa folk samt delta i två seminarier.

Hur ska biblioteken sortera bland egenutgivarna? 

Boomen av böcker av indieförfattare med egna förlag ökar den litterära mångfalden men ger biblioteken huvudbry. Hur ska de prioritera inköp när förlagsloggan är okänd och kvaliteten varierar? 

Detta intressanta seminarium kommer innehålla mig, Nina Larsdotter och Anna Fogelberg.
Torsdag 24 september kl 10.30 i sal F3 (ligger på andra våningen vid fotografiska stråket mellan digitala torget och trädgårdsscenen).

Din egenutgivning – tre skrivproffs ger dig tips

Kan man försörja sig på egenutgivning? Javisst! Kim M Kimselius berättar hur man säljer tusentals exemplar. Lennart Guldbrandsson visar hur amatörer kan använda samma metoder som proffsen och Kristina Svensson ger råd om hur man gör sig hörd i bruset. 

Det ska bli roligt att dela scen med Kim M Kimselius och Lennart Guldbrandsson.
Lördag 26 september kl 10.00 i sal E1 (som ligger på entreplan i närheten av biblioteksloungen).

Till dessa seminarier krävs seminariekort. De är rätt dyra, exempelvis 675 för ett seminarium eller 3250 för fyra dagar.

Vill du köpa en signerad bok?

På Bokmässan finns mina två senaste titlar till salu i respektive förlags monter, Mitt Nice hos Historiska media i B07:22 och #författarboken hos LITET förlag i B03:61. Jag kommer att finnas hos LITET förlag varje dag kl 13.45-14.15. Vill du köpa ett signerat ex vid annan tid så säg till så ordnar vi det.

Jag kommer också att ta med några ex av samtliga titlar till Aktersalongen. Vill du vara säker på att få ett exemplar skriv en rad i förväg vilken bok du är intresserad av #författarboken, Mitt Nice, Jakten på den perfekta puben eller Förverkliga din bokdröm.

Edit 8 sept 2015: Har uppdaterat inlägget med rumsnummer för seminarierna.

3 tillfällen att lyssna på mig i Göteborg aug-sept 2015
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.