Ny bok: Nå ut med din bok – marknadsföring för författare

Ny bok: Nå ut med din bok – marknadsföring för författare

”Nå ut med din bok – marknadsföring för författare” är precis vad det låter som, en handbok för författare som vill nå ut med sina verk till läsare för att beröra, förändra eller roa. Boken är en utbyggnad av den kurs jag höll förra våren och innehåller praktiska övningar samt många tips utifrån läsarens förutsättningar.

39 Shares

Ny bok: 10 misstag författare gör

Ny bok: 10 misstag författare gör

Jag tror att författare som läser ”10 misstag författare gör” kommer att dra på munnen. Ibland av igenkänning, ibland åt ”det där har jag också retat mig på – när andra gör” och ibland för att skratta tillsammans med oss åt våra galna tabbar. I nya boken ”10 misstag författare gör” delar jag, Kim M Kimselius och Lennart Guldbrandsson med oss av egna och andras misstag för att andra författare ska slippa göra onödiga misstag. Som att skrika kom och köp i sociala medier, skriva på ruttna avtal eller att välja en usel bokidé.

89 Shares

Inbjudan: kurs i bokutgivning i Stockholm 14-15 november

Inbjudan: kurs i bokutgivning i Stockholm 14-15 november

Goda nyheter för alla som inte fick plats på mina kurser hos Författarförbundet i våras, eller tyckte att det var för kort med en dag. Nu håller jag kurs igen, i Vuxenskolans regi i centrala Stockholm. Dessutom blir det en hel helg vilket gör det möjligt att fördjupa biten med hur man identifierar sina läsare och når ut till dem.

43 Shares