Hej,

Härligt att du vill följa mig. Jag uppskattar alla som prenumererar i dessa tider när sociala medier förändrar förutsättningarna i snabb takt. Du är varmt välkommen att följa med på min resa och samtidigt få trevlig information. 

Bok-koll (info om nya och nytryckta titlar)

Gillar du mina böcker och är nyfiken på när nästa kommer ut? Vill ha speciellt utformat mejl i denna stil? Då ska du prenumerera på Bok-koll som i princip går ut när jag publicerar en ny bok. Det kan även hända att du får specialerbjudanden eller möjlighet att påverka innehållet i nästa bok.

Det är enkelt, fyll bara i din adress och klicka på skicka.

Jag kommer absolut inte att bombardera dig med mejl (snarare kan du få vänta ett år mellan mejlen). Vill du veta mer om hur jag hanterar din e-postadress, läs denna policy. Vill du läsa äldre brev, kika på arkivsidan för nyhetsbreven

PS! Gillar du resor?

Missa inte att det också går att prenumerera på min reseblogg. Då kommer mejlen tätare. Läs mer och prenumerera här

 

Var med i mitt nya nyhetsbrev

Jag har som ambition att skicka ut lite tätare uppdateringar och experimenterar med olika metoder. Var med på experimentresan.

2 reaktion på “Prenumerera på nyheter och nya böcker

 • 9 maj 2016 kl. 09:23
  Permalänk

  Hej Kristina,
  Jag undrar om din bok; Strövtåg runt Antibes, är den klar? går den att få tag på? jag hittar ingen information om den här, men det står i bloggen att den skulle vara klar sommaren 2015??

  hälsningar Pandora

  Svar
  • 10 maj 2016 kl. 09:00
   Permalänk

   Vad roligt att du hör av dig och frågar efter boken. Det gör mig peppad att försöka prioritera att få ut den. Texten har varit klar i över ett år och jag ska ”bara” välja bilder, ge till en designer och sedan ge ut boken. De där två senare stegen är rätt dyra varför jag nu har en del andra uppdrag för att spara ihop pengar. Tyvärr har det även gjort att det går lååååååångsamt med boken. Men detta är mitt stora projekt, min drömbok och den ska ut. Jag bara hoppas att ni som väntar på den har tåladmod…

   Hälsar Kristina

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.