Härligt att du vill följa mig! Det finns just nu två alternativ för att prenumerera, beroende på vad du är intresserad av och hur ofta du vill höra ifrån mig. Vill du hålla koll på mina böcker eller alla nyheter?

Bok-koll

Är du nyfiken på mina böcker och vill ha ett speciellt utformat mejl när nästa bok är klar? (Det kan även hända att du får specialerbjudanden eller möjlighet att påverka innehållet i nästa bok)?

Det är enkelt, fyll bara i din adress och klicka på skicka.

Jag kommer absolut inte att bombardera dig med mejl (snarare kan du få vänta ett år mellan mejlen). Vill du veta mer om hur jag hanterar din e-postadress, läs denna policy. Vill du läsa äldre brev, kika på arkivsidan för nyhetsbreven

Notiser om alla nyheter

Vill du istället hålla koll på alla mina nyheter och vara säker på att inte missa något, då prenumererar du på själva nyhetsdelen på den här sajten. Då kommer mejlen lite oftare, sisådär en gång i månaden.

(OBS! Tekniskt fel just nu på denna)

Vill du också ha en prenumerationssida?

Bok-breven skickar jag via Mailchimp idag, men har i andra sammanhang övergått till Mailerlite. Prenumerationen på inlägg kör jag här via plugin MailPoet men på andra ställen använder jag Email subscription från Icegram.

2 reaktion på “Prenumerera på nyheter och nya böcker

 • 9 maj 2016 kl. 09:23
  Permalänk

  Hej Kristina,
  Jag undrar om din bok; Strövtåg runt Antibes, är den klar? går den att få tag på? jag hittar ingen information om den här, men det står i bloggen att den skulle vara klar sommaren 2015??

  hälsningar Pandora

  Svar
  • 10 maj 2016 kl. 09:00
   Permalänk

   Vad roligt att du hör av dig och frågar efter boken. Det gör mig peppad att försöka prioritera att få ut den. Texten har varit klar i över ett år och jag ska ”bara” välja bilder, ge till en designer och sedan ge ut boken. De där två senare stegen är rätt dyra varför jag nu har en del andra uppdrag för att spara ihop pengar. Tyvärr har det även gjort att det går lååååååångsamt med boken. Men detta är mitt stora projekt, min drömbok och den ska ut. Jag bara hoppas att ni som väntar på den har tåladmod…

   Hälsar Kristina

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.