Nya böcker (1-2 brev per år)

En till två gånger om året skickar jag ut bok-koll med information om nya eller nytryckta böcker. Här kan du läsa tidigare utgåvor.

Det är enkelt, fyll bara i din adress och klicka på skicka.

Nyheter (4-6 brev per år)

Specialerbjudandet, kursinbjudningar och andra nyheter dyker upp i nyhetsbrevet som går ut lite tätare.

Tack för att du följer mig

Varmt välkommen som prenumerant, oavsett vilket av alternativen ovan du väljer (det är tillåtet att anmäla sig till båda :-)). Jag uppskattar förtroendet och är tacksam för alla som följer mig denna väg. Som bekant blir det mer och mer kostsamt, antingen i tid eller pengar, att nå ut via sociala medier och då är det uppskattat att kunna skicka ut nyheter direkt till er som vill veta vad jag jobba med. Jag lägger hellre tid på att skapa nya böcker, än på att slå knut på mig själv i sociala medier.

Självklart respekterar jag förtroendet och kommer absolut inte att bombardera dig. Snarare kan du få vänta ett tag på mejlen. Om du inte hör något alls från mig däremot, då behöver du kika i skräpkorgen för då har mitt mejl fastnat där. Vill du veta mer om hur jag hanterar din e-postadress, läs denna policy. Vill du läsa äldre bokbrev, kika på arkivsidan för nyhetsbreven

PS! Om du undrar varför de två formulären ovan ser olika ut så beror det på att jag provar olika administrativa system.