Utsikt från Brahehus

Brahehus har blivit en symbol för mitt bokprojekt Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm. Jag har otaliga bilder tagna där vid alla årstider, väderlekar och vinklar. Hoppas att snart få tillfälle att sätta mig ner och välja ut lämpliga foton till boken – samt förstås att bli klar med texterna. Senaste nytt om boken finns på min reseblogg. 

Månadens bild: Utsikt från Brahehus
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.