janes-boktrave-2 Jag har gillat Jane’s Place i linnéstaden ända sedan jag upptäckte att Jane säljer unsmoked back bacon och suveräna engelska korvar. Min förtjusning har inte blivit mindre sedan Jane – som första butik – började sälja min bok Jakten på den perfekta puben. Så härmed uppmanar jag alla Göteborgare att knata iväg till Nordenskiöldsgatan och handla en bok och ett par korvar!

janes-relish-2 Cumberland & den walesiska korven med vitlök är de godaste av de jag provat hittills. Rekommenderar också Hawkshead relish. Deras mango chutney liknar ingen annan och de har mycket annat gott också. Själv har jag handlat hem strawberry & black pepper samt lemon, lime & lavender marmelad (aningen udda).

janes-place-3

Edit 2012: Affären har tyvärr upphört!

 

Jakten på den perfekta puben säljs på Jane’s Place
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:         

En reaktion på “Jakten på den perfekta puben säljs på Jane’s Place

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.