För två år sedan satt jag och läste manualer hur jag skulle göra för att skaffa mig en webbsida. Det blev en installation av wordpress på egen domän. Jag behövde dock ett handtag av min svägerska för att få det att fungera. Nu har jag i min tur hjälpt en kollega ta sig över den första tröskeln!

Annika Åkervall är skribent och PR-konsult som hjälper dig nå ut med ditt budskap. Tack vara lite assistans från mig finns nu hennes företag Gerbera Kommunikation på nätet och Annika har så smått börjat skriva och publicera inlägg på sidan. Skoj! (Dessutom hjälper Annika mig med en sak, resultatet av detta hoppas jag berätta mer om senare.)

Kristina Svensson
Gett Gerbera Kommunikation ett handtag ut på nätet
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.