Jag ser fram emot ett långt och givande samarbete

Smultronställen är min egen idé och jag har själv stått för hela genomförandet. Min förhoppning är att det ska bli den första boken i en serie (jag har tidigare skrivit reseguider till södra Frankrike i serie). Jag vill också gärna etablera långsiktiga samarbeten med återförsäljare.

  • ISBN: 978 91 980315 4 6
  • Antal sidor: 200
  • Storlek: 26 cm hög, 21 cm bred
  • Vikt: 1 kg
  • Text & bild: Kristina Svensson
  • Bokomslag och form: Amala + Kamala
  • Karta: Lönegård & Co
  • Tryck: Bulls Graphics
  • Förlag: KS förlag
  • Utgivning: juli 2019

Beställ via Bokinfo eller Stjärndistribution

Boken ligger lagrad hos den externa distributören Stjärndistribution i kartonger med 9 böcker i varje. Har ni konto hos Bokinfo, beställ den vägen. I annat fall går det bra att skapa återförsäljarkonto hos Stjärndistribution.

Ordinarie f-pris 250 kr. Mängdrabatt och skylt-ex går att ordna. Jag signerar dessutom gärna boken på olika event. Är en van föreläsare.

Boken ger er nya besökare

Boken är framtagen som en stafett där jag delat med mig av fynd i sociala medier och fått nya tips. En del av mina researchresor finns som blogginlägg ordnade från Stockholm till Göteborg. Tack vare den sammanställningen har många människor hittat till nya smultronställen och de fått nya besökare. Här är ett par exempel som visar hur jag jobbat:

Eller bläddra i några sidor av boken på sidan Smakprov.