Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm är en snygg och iögonfallande presentbok. Det rejäla formatet och den uppseendeväckande framsidan gör att den syns och inbjuder till att lyfta upp och bläddra i boken. Den stilrena formen och det gedigna fotomaterialet lockar att läsa vidare.

Vill du samarbeta med mig?

Jag vill etablera långsiktiga samarbeten med butiker och caféer som riktar sig till kvalitetsmedvetna konsumenter. I första hand som återförsäljare för boken Smultronställen, men jag är öppen för att diskutera andra samarbeten. Jag är en van föreläsare och håller gärna föredrag eller deltar i andra event där jag visar foton, pratar eller signerar böcker.

Boken är min egen idé och jag står för text och foton. Förhoppningsvis är det första boken i en serie med böcker från Sverige (jag har tidigare skrivit flera reseguider till södra Frankrike).

Beställ via Bokinfo eller Stjärndistribution

Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm ligger lagrad hos distributören Stjärndistribution i kartonger med 9 böcker i varje. Har ni konto hos Bokinfo, beställ den vägen. I annat fall går det bra att skapa återförsäljarkonto hos Stjärndistribution eller helt enkelt kontakt dem, på adressen order [at] sdist.se.

Ordinarie f-pris 250 kr. Mängdrabatt och skylt-ex går att ordna. Jag signerar dessutom gärna boken på olika event.

 • ISBN: 978 91 980315 4 6
 • Antal sidor: 200
 • Storlek: 26 cm hög, 21 cm bred
 • Vikt: 1 kg
 • Antal bilder: 428
 • Text & bild: Kristina Svensson
 • Bokomslag och form: Amala + Kamala
 • Karta: Lönegård & Co
 • Tryck: Bulls Graphics
 • Förlag: KS förlag
 • Utgivning: juli 2019
 • F-pris 250 kr

Boken ger er och era kollegor nya besökare

Boken är framtagen som en stafett där jag delat med mig av fynd i sociala medier och fått nya tips. En del av mina researchresor finns som blogginlägg ordnade från Stockholm till Göteborg. Tack vare den sammanställningen har många människor hittat till nya smultronställen och dessa har i sin tur fått nya besökare.

Boken uppmuntrar till upptäcktsfärder vilket sprider ut människor över fler platser. Här är ett par exempel som visar hur jag jobbat:

Eller bläddra i några sidor av boken på sidan Smakprov.

Uppdateringar publiceras regelbundet

Jag har en kontinuerlig dialog med mina läsare. I takt med att jag får nya tips och besöker fler ställen skriver jag regelbundet inlägg på bokens Facebook-sida samt på min reseblogg. Mer info: