Här nedan samlar jag utdrag och länkar till recensioner, kundbetyg och läsaromdömen för Författarboken. Första upplagan 2015, andra 2017. Om jag missat något, hojta gärna till så kompletterar jag.

Citat ur recensioner

Boken innehåller mycket matnyttigt från en grundläggande nivå med termer om tryckning till historiska nedslag och mer övergripande förklaringar.

Bella Stenberg, Göteborgs-Posten, publicerad 16 juli 2015.

Kristina Svenssons handbok är aktuell och mycket matnyttig för såväl debutanten som den etablerade författaren.

Jonas Herrlin, BTJ häfte 15/2015

Ett uppslagsverk och en ‘bibel’ för alla som ska ge ut en bok på eget förlag, eller som bara vill veta mer om bokutgivning.

Kim M. Kimselius

Som handbok för marknadsföring är det här en mycket praktisk bok. Saklig, konkret, lätt att förstå och uppdelad i väl överskådliga kapitel.

Annika Åström på dagensbok.com.

Det är en prisvärd handbok för den skull att du köper mer än Kristina Svenssons kunskap och erfarenheter, du köper tid.

Agneta M Lindh

Boken är lika relevant oavsett om man vill ge ut sin bok själv eller om man vill bli antagen av ett traditionellt förlag. Ett stort plus är att boken ger en realistisk bild över dagens föränderliga bokbransch. Boken känns väldigt aktuell och uppdaterad. Dessutom tycker jag att den fyller ett tomrum eftersom den tar över där de flesta andra skrivarböcker slutar.

Carola på Barnboksbloggen

Den här boken, Författarboken av Kristina Svensson, är verkligen en gedigen handbok. Jag har under de senaste 2 åren läst massor med böcker i skrivandets konst. Detta är en av de mest värdefulla. Den får definitivt 5 av 5 pennor av mig. Alla blivande författare borde läsa den, oavsett hur mycket kunskap du egentligen redan har.

Monica Ivesköld

Kristina har verkligen tänkt på alla former och möjligheter, presenterar för- och nackdelar med de olika alternativen. Söker du konkreta skrivövningar är det dock en annan bok du söker än denna. Själv hade jag gärna haft ett eget exemplar där jag kunnat anteckna i marginalen och sätta post-it-lappar här och var med minnesnoteringar till mig själv.

Helena Persson på bloggen Livet med orden.

Läsarröster från sociala medier

Faktaspäckad måsteläsning för alla författare.

Jenny Forsberg

Kristina Svensson skriver entusiastiskt och med auktoritet

Iréne Räisänen

Jag har eget förlag och kan processen att ge ut en bok väl. Nu när jag läst ut din bok sitter jag ändå med 9 stycken punkter på en att-göra-lista. Inspirerande bok med andra ord!

Terese Marvelin

Detta är en mycket gedigen bok skriven av en kvinna som verkligen undersökt branschen vad gäller egenutgivning och marknadsföring av böcker.

Johanna Wistrand

Den innehåller massor av bra information om alla aspekter av skrivande och bokutgivning, oavsett om du ger ut själv eller på förlag. Riktigt bra bok!

Cecilia Lindblad

jag är så tacksam, Kristina Svensson, för att du skrev om programvaran i din bok, Författarboken, på sidan 153. Ett enda ord, så stor effekt i mitt författarliv! Tusen tack.

Bente Kaj Henriksson

Jag har läst dem både framlänges och baklänges.

Gunnel Antoniusson

Författarboken har varit till stor hjälp. Den beskriver flera av de skeden ett manus går igenom. Från förberedelser fram till vad tusan man gör när man anser att manuset är ”klart”. Jag har läst den flera gånger om.

Therese Stenson

Allt är gediget presenterat med exempel från egna och andras erfarenheter. Kristina har verkligen tänkt på alla former och möjligheter, presenterar för- och nackdelar med de olika alternativen.

Helena Persson, på bloggen Livet med orden

Kundbetyg på Bokus

Ännu fler läsarröster

Tack för en riktigt bra, hands on, instruktionsbok. Jag trodde jag hade läst allt i det här ämnet, men jag hade fel. Nu …

Publicerat av Katinka Bille den 13 januari 2016

En reaktion på “Sagt om “Författarboken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.