Tjohej! Har man lagt ett år eller tre på att skriva en bok vill man såklart berätta om den för världen. Det gör jag på alla sätt jag kan komma på men min huvudkanal är Mitt Stora Brev. Det brevet skickar jag ut en till två gånger per år och det går att prenumerera på det via i princip alla mina webbsajter.

Här kan du läsa tidigare utgåvor

2024

Glad påsk! Säsongens tips från Rivieran och Funäsfjällen.

2023

Ett år runt Antibes – välkommen att beställa

Strövtåg runt Antibes – uppdatering & enkät om bokomslag

2022

Första tjing på julklappspaket

Äntligen är nya Mitt Nice ute plus lite förhandsinfo om nästa bok

Sommarhälsning med info om nytrycken av Mitt Nice och Strövtåg i Funäsfjällen

2020

Inbjudan till den digitala releasen eller förköpskampanjen av Strövtåg i Härjedalsfjällen.

Din självbiografi och frågor om utformning av kommande böcker. Detta brev fick också en kompletterande sida med extra läsning.

2019

Brevet som presenterade Smultronställen

Brevet om Rivieran inom Räckhåll

2017

Mitt Provence och författarhandböcker

2015

Mitt Nice, Författarboken och efterlysningar av tips till Smultronställen.

Vill du också ha dessa brev? (klart du vill)

Mina andra utskick

Ovanstående brev skickar jag till alla som bett om denna service, men självklart inte till andra. Notera att det finns en “prenumerera på information om nya böcker” gömd någonstans på de flesta av mina sajter. Alla adresser samlas och jag skickar nästan identiska utskick om du prenumererar på information om nya böcker. Det räcker därför att prenumerera på en av dessa. Men jag skickar ut andra brev också.

På mina bloggar går det också att prenumerera på nya blogginlägg. De går ut automatiskt men ibland lägger jag med en extra rad. På den här sajten experimenterar jag också med ett nyhetsbrev som ska gå ut en aning oftare. Jag provar mig fram. Varmt välkommen att följa med på resan och välja ett lagom antal utskick.