Välkommen till mitt arkiv med de utskick som jag skickar direkt till läsare när jag publicerar en ny bok. Jag skickar till alla som bett om denna service men självklart inte till andra.

Arkiv tidigare utskick

2022

Första tjing på julklappspaket

Äntligen är nya Mitt Nice ute plus lite förhandsinfo om nästa bok

Sommarhälsning med info om nytrycken av Mitt Nice och Strövtåg i Funäsfjällen

2020

Inbjudan till den digitala releasen eller förköpskampanjen av Strövtåg i Härjedalsfjällen.

Din självbiografi och frågor om utformning av kommande böcker. Detta brev fick också en kompletterande sida med extra läsning.

2019

Brevet som presenterade Smultronställen

Brevet om Rivieran inom Räckhåll

2017

Mitt Provence och författarhandböcker

2015

Mitt Nice, Författarboken och efterlysningar av tips till Smultronställen.

Vill du också ha mejl?

På de flesta av mina webbsajter finns det en ”prenumerera på information om nya böcker” gömd någonstans (ibland inte fullt så gömd men jag avskyr pop-up-rutor). På flera av bloggarna går det också att prenumerera på nya blogginlägg. De går ut automatiskt, ibland lägger jag med en extra rad.

Varje gång jag publicerar en ny bok skickar jag ut speciella brev, jag formulerar om dem en aning beroende på vilken webbsajt som listan kommer ifrån. I detta arkiv har jag valt en av varje även om varje brev finns i tre versioner.