Författarna bakom boken Lyckas med bokutgivning efterlyser framgångsrika egenutgivare. De har utlyst en tävling där högsta vinsten är en plats i deras monter under bokmässan! Å vad jag vill vinna den vinsten. Tävlingen är att skriva om sina erfarenheter av att ge ut böcker själv, de tio bästa texterna blir publicerade i uppföljaren till Lyckas med bokutgivning (också en vinst värd att sträva efter).

Vad vill du helst veta om att ge ut en bok själv?

Jag har skrivit en hel del om mina erfarenheter av bokutgivning och något av det kommer jag kanske att återanvända. Jag har gått och grunnat på vad jag var mest nyfiken på när jag skulle börja (och samtidigt hade svårast hitta några klara besked om). Så jag har en del idéer av vad jag ska ta med, men tar gärna emot förslag på vad ni vill läsa om.

Deadline för att delta i tävlingen är 28 augusti.

Jag vann! Och skrev en serie med böcker

Jag ställde ovanstående fråga 2011. Det visade sig att jag och Oskar Källner blev de glada vinnarna.  Sedan dess har jag skrivit en serie med handböcker för författare (de handlar om mycket mer än att ge ut sin bok själv). Du kan hitta mer information om dem och alla mina författartips genom att klicka på författartips. Det går fortfarande bra att ställa frågor så försöker jag besvara dem (i mån av tid).

 

Kristina Svensson
Vad vill du veta om bokutgivning av mig?
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

2 reaktion på “Vad vill du veta om bokutgivning av mig?

 • 14 augusti 2011 kl. 07:48
  Permalänk

  Vilken bra idé! Lycka till med tävlingen. Kan tänka mig att det vore kul med en egen monter.

  Svar
  • 14 augusti 2011 kl. 09:01
   Permalänk

   Tack Gunnar! Platsen är i deras monter men jag skulle nog aldrig vilja ha en helt egen (lite ensamt och slitsamt). Men oj vad roligt att få vara med i en monter ihop med andra. Skriver du också?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.