Jag vann!! Hurra hurra hurra! Vann vad då? Jo tävlingen att skriva en bra text om mina erfarenheter av egenutgivning som Lyckas med bokutgivning arrangerade, den jag så gärna ville vinna. Igår tillkännagavs namnen på vinnarna, jag och Oskar Källner som givit ut boken Drakhornet.

Jag och Oskar kommer att finnas med våra böcker i Hoi:s monter under bokmässan  (D03:19). Vi kommer också att delta i seminarium om egenutgivning och morgonmingel. Så skriv upp monternumret och kom förbi!

Ska bli så roligt med bokmässa! Jag ser fram emot träffa gänget bakom Lyckas med bokutvigning/Hoi förlag, Oskar, samt massa trevliga egenutgivare!

Nyfiken på min vinnande text? Den kommer publiceras i uppföljaren till Lyckas med bokutgivning som kommer ut i mitten av november. Texten bygger på alla texter jag skrivit om bokutgivning, med utgångspunkt i denna.

Det känns som jag har flyt vad gäller skrivtävlingar, först vann jag en surfbräda med ett blogginlägg från WebCoast och nu en plats på bokmässan. Kanske ska delta i fler?

Kristina Svensson
Jag vann en plats på bokmässan!
Märkt på:                

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

4 reaktion på “Jag vann en plats på bokmässan!

 • 11 september 2011 kl. 15:51
  Permalänk

  Grattis! Bra val av juryn!

  Svar
  • 11 september 2011 kl. 21:04
   Permalänk

   Tack Catrine! Sträcker på mig.

   Svar
  • 13 september 2011 kl. 11:02
   Permalänk

   Tack! Vad skoj!

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.