Till april månads bild har jag valt en vandringsbild från södra Frankrike. Kändes som det var dags efter förra månadens skidåkningsbild. Bilden är tagen ovanför Courmes som är en liten by med ett trevligt auberge. Bilden är inte alls lika krispigt grön som känslan var på plats men jag använder den ändå.

I månadens bild i april 2012 skrev jag långt och mycket om vad som hade hänt under föregående månad samtidigt som jag blickade framåt och satte upp mål. Det hinner jag inte riktigt med idag. Jag har gått med i en utmaning att blogga ett inlägg om dagen i 100 dagar. Stolligt då jag har många webbsajter att uppdatera och mycket annat att göra. Men jag är en envis typ som ror i land sådant jag har påbörjat och därför fortsätter jag (det är snart bara en månad kvar). Jag har dessutom lärt mig en hel del om bloggande under resans gång vilket är bra inför framtiden. Var tionde dag sammanfattar jag de insikter jag fått den gångna perioden. Ett annat plus är att jag har upptäckt ett antal intressanta bloggar som jag följer i mån av tid. Vill du läsa alla inlägg jag petat ihop hittar du dem via #blogg100-etiketten på min blogg.

Kristina Svensson
Månadens bild april 2013
Märkt på:            

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.