2-februari-webb-2018-02-08-13-00-44

Jag har många vintriga trädbilder att välja mellan i mitt fotoarkiv. Det här är en av mina favoriter i all sin enkelhet. Himlen är blå med fluffiga moln, träden dignar av nysnö och skidspåren är bra, utan att vara exceptionella på något sätt.

Fotot är taget under en träningsrunda till förra årets Vasalopp. Ni kanske minns att jag lyckades hasa mig runt Öppet spår trots att uppladdningen inte var den bästa med fem veckors sjukdom efter nyår. För årets februari önskar jag mig lika fina skidspår, samt möjlighet att utnyttja dem.

Vill du se fler bilder från Funäsfjällen med och utan snö, klicka dig till min reseblogg. Där finns också berättelsen om hur jag fotade superblodmånen nu i januari.

Kristina Svensson
Månadens bild februari 2019: skidspår i Funäsfjällen
Märkt på:            

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.