2-februari-webb-2018-02-08-13-00-44

Jag har många vintriga trädbilder att välja mellan i mitt fotoarkiv. Det här är en av mina favoriter i all sin enkelhet. Himlen är blå med fluffiga moln, träden dignar av nysnö och skidspåren är bra, utan att vara exceptionella på något sätt.

Fotot är taget under en träningsrunda till förra årets Vasalopp. Ni kanske minns att jag lyckades hasa mig runt Öppet spår trots att uppladdningen inte var den bästa med fem veckors sjukdom efter nyår. För årets februari önskar jag mig lika fina skidspår, samt möjlighet att utnyttja dem.

Vill du se fler bilder från Funäsfjällen med och utan snö, klicka dig till min reseblogg. Där finns också berättelsen om hur jag fotade superblodmånen nu i januari.

Månadens bild februari 2019: skidspår i Funäsfjällen
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:             

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.