Sommar är synonymt med att strosa med utsikt över horisonten. Därför valde jag denna bild av solglitter i havet som juni månads bild. Det är en alldeles vanlig dag och en ganska alldaglig bild. Långt borta kanske du kan ana lite tinnar och torn? Det är fågelön Nidingen med fyrtorn. Dit har jag länge velat åka. Kanske blir det av denna sommar? I så fall kan det bli ett reportage därifrån på resebloggen. Just nu skriver jag längre reportage med längre mellanrum där. Ta gärna en titt bland mina utflykter i Halland på resebloggen eller se vad jag använt för Hallandska vyer som månadens bild.

Det här fotot är taget från Ölmanäshalvön, vilket även de blommande slånbären i april var. Det är en trevlig plats som jag gärna återvänder till. Det kan hända att jag skriver mer om det området inom kort.

Kristina Svensson
Juni 2022: Solglitter i havet med små segelbåtar
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.