Nästa helg äger en spännande bokmässa rum i Sägnernas hus i Mullsjö utanför Jönköping. Andra världar heter den och samlar kreativa författare som skapar andra världar i sina böcker.

“Science fiction, fantasy, steampunk, varulvar, folktro och allt annat som tar dig med till andra världar. Det spelar alltså ingen roll om du är ett oförbätterligt inbitet fan eller bara smygläsare, här finns något för alla. Du är varmt välkommen hit, som dig själv eller någon annan!” 

Så skriver initiativtagaren Anna Vintersvärd i inbjudan. Hon har gjort ett grymt jobb med att dra igång och förverkliga detta projekt. Jag ser fram emot att träffa henne för jag gillar alla som genomför saker.

Lördag 23 mars kl 15-16 håller jag en marknadsföringsworkshop. Kommer handla om marknadsföring av böcker och att marknadsföra sig som författare. Alla besökare och deltagare är varmt välkomna!

Föredrag på WebCoast söndag 17 mars 2013

Redan imorgon har deltagarna på årets WebCoast i Göteborg möjlighet att träffa mig tillsammans med Anders Nyman från Brun Media. (Här kan du läsa vad jag har skrivit om hans bok Static).

Jag och Anders har hängt upp en inbjudan att alla som vill prata böcker och bokutgivning med oss kan göra det 09.30 söndag. Vår förhoppning är att det ska bli en informell och trevlig diskussion som styrs av deltagarnas frågor. Som utgångspunkt har jag grävt fram den snabbversion av bokutgivning som jag skrev till förra årets föredrag; Från drom till bok Kristina Svensson II.

Jag hoppas skriva ett och annat ord från WebCoast även i år men de kommer att hamna på min (rese- och foto)blogg denna gång. Detta eftersom jag är med i initiativet #blogg100 – blogga en gång om dagen i 100 dagar och inte hinner skriva på två ställen. Följ länken för att läsa mina inlägg från årets WebCoast.

Andra ställen där jag dyker upp

Mars är av någon anledning grymt hektiskt (vilket jag iofs gillar). Därför passar jag på och skickar med lite länkar som också har med böcker och mig att göra. Frilansjournalisten Kerstin Loenberg har skrivit två artiklar om egenutgivning (som publicerats i avkortad version i FriaTidningen). Läs gärna båda. I Allt fler ger ut på egen hand, är jag en av dem som intervjuas.

Bloggen författardrömmar har också intervjuat mig.

Jag finns med på ett litet hörn när min kollega Joanna Björkqvist berättar i tidningen Books & Dreams om hur hennes romandröm blev verklighet.

Varför inte läsa Jenny Forsbergs recension av Förverkliga din bokdröm också?

Edit 10 mars 2015: Tyvärr är några av intervjuerna numera borta varför jag plockat bort länkarna.

Kristina Svensson
Träffa mig på Andra världar 23 mars 2013
Märkt på:            

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

En reaktion på “Träffa mig på Andra världar 23 mars 2013

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.