Kristina H Svensson


Skribent, kommunikatör och inspiratör som gillar att berätta, förbättra och motivera. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Bor i Mölndal men syns ofta i Täby och Antibes.

Du har kommit till min officiella webbsajt där jag samlar länkar till alla medier jag finns i. Jag gillar samtal, kontakta mig gärna.

Vill du ha ett mejl när nästa bok är klar (eller annat väsentligt händer)?

Min kommande bok Strövtåg runt Antibes ska bli en snygg presentbok om franska Rivieran.
Förverkliga din bokdröm - en handbok för dig som vill ge ut på eget förlag har jag skrivit ihop med Joanna Björkqvist.
Min debutbok Jakten på den perfekta puben - en humoritisk reseberättelse från Wales full med udda fakta.

Nakenbadare fångas på bild

Den första bilden är till alla medpassagerare i minibussen på väg hem till Göteborg från Hoddevik. Jag satt med teleobjektivet redo för att fånga vackra knuttimrade häbren, stavkyrkor, forsande vatten och andra vackra vyer i Norge. Kom hem med en bild på en nakenbadare in action :-).

nakenbadare

Lite imponerad, kan inte vara särskilt många grader i smältvattnet. Den andra bilden är en upprepning från uppresan. Någonstans runt Stryn.

Stryn

Jag vann en surfbräda och en surfresa med Lapoint till Norge av Binero på WebCoast. För att se alla inlägg från resan, klicka här.

1 comment to Nakenbadare fångas på bild

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>