Lördagen den 21 april 2018 ordnar BOD en heldag för egenutgivare i Stockholm. En blandning av experter och författare kommer att dela med sig av sina bästa tips. Jag är anlitad för att prata om marknadsföring. Det ska bli jätteroligt!

Egenutgivardagen på Nalen

För ett par år sedan var jag med som deltagare när BOD (Books on Demand) ordnade en liknande dag. Som jag minns det var Egenutgivardagen en trevlig tillställning med en positiva atmosfär där alla tipsade varandra. Jag hoppas att det blir lika kul denna gång. Det ser ut att bli ett bra gäng på scen med bland andra författarkursledare Jorun Modén och lektör Emma Åhlén.

Marknadsföring mitt specialämne

Det är extra roligt att jag ska prata om marknadsföring då det är mitt specialämne och något jag ägnat många timmar åt. Exempelvis har jag under vintern publicerat en artikelserie om annonsering i sociala medier. Delar av innehållet i den serien ingår i min nästa handbok för författare Nå ut med din bok. Känns namnet igen? Det är namnet på den halvdagskurs jag höll för Författarförbundets medlemmar  förra året. Jag lovade efteråt att jag skulle göra en bok av mitt kursmaterial. Det var tänkt att boken skulle vara klar till Egenutgivardagen men bokutgivningen har blivit lite försenad. Bland annat sladdar bokomslaget. Men förr eller senare kommer den vara beställningsbar.

Läs mer om Egenutgivardagen och skaffa biljetter hos BOD.

Två år senare digitala BoD Inspiration Day.

Kristina Svensson
Jag pratar marknadsföring på Egenutgivardagen 21 april

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.