Igår var det premiär för nya boken Rivieran inom räckhåll skriven av Kristina Svensson och Maria Unde Westerberg. Då började boken säljas på Bokus och vi hade Stockholmsrelease på Gamla stans bokhandel. Det var varmt, det var gemytligt och stämningen var på topp. Vi hann såklart inte prata så mycket som vi hade önskat med er som kom eftersom ni var så många. Men vi är glada och tacksamma över att ni kom och över alla fina ord över vår bok.

Tack alla som deltog

Tack alla vänner, bekanta, kollegor, Instagramföljare, läsare och andra som förgyllde vår Stockholmsrelease! Vi signerade böcker så att pennorna glödde och slog rekord i försäljning under en release tack vare er. Stort tack till Helena på Gamla stans bokhandel som ordnat så fint i lokalen. Tack till våra nära och kära som serverade vin och plockade undan. Tack till alla som fotograferade med min kamera (det var jättekul att se vad som fastnat på minneskortet). Tack till Maude som ställde frågor till oss, Anna för bokomslaget och Susanna för blurben.

En bok för att tillfredsställa ett behov

Rivieran inom räckhåll är skriven och utgiven i rekordtakt eftersom det är just nu som behovet av information och inspiration är stort. Både jag och Maria har skrivit om bakgrunden till boken och hur vi jobbat. Det finns även en hel del blogginlägg att läsa på min reseblogg. Botanisera gärna bland inläggen som är taggade med Rivieran inom räckhåll.

Bilder från releasen

Samtliga bilder i inlägget är tagna med min kamera men jag har ingen riktig aning om vem som tagit dem. Den gick runt en del under kvällen. Härligt idag att hitta bilder från kvällen. Vi hade för-övat lite på att dricka bubbel och signera böcker kvällen innan vilket var bra. Bland annat hade vi påmints om vikten av att ha många matchande pennor. Så det hann vi skaffa.

Vi har fått frågor om release i andra städer och det vill vi såklart ha, så fort det går och vi får ihop våra kalendrar. Tills vi får ihop någon mer fest kan vi tipsa om att idag släpptes den också på Adlibris.

Tack Helena för att vi fick ha vår release hos dig i Gamla stans bokhandel!
Vi skrev så att pennorna glödde eftersom det var så många som ville ha signerade exemplar. Stort tack!
Kristina Svensson
Varmt, gemytligt och alldeles underbart på releasen av Rivieran inom räckhåll
Märkt på:                    

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.