Tänndalssjön i vinterskurd hör till mina favoritmotiv. Även 2018 var sjön med i fotokalendern, fast då soluppgång i januari.

Den här bilden har jag valt för att den ska passa in i årets tema byggnader vid vatten. Just det här huset tycker jag ligger så otroligt fint. Dessutom är det vackert i sig med härjedalsblå fönsterkarmar och timrat trä.

Extra fint är det när det ligger inbäddat av fjällbjörkar som är vita av rimfrost. Rimfrost har det varit ont om hittills i vinter, det har varit omväxlande snöstorm och slask. Men jag har provat två nya skidspår, varav jag bloggat om det ena, Lillåsslingan.

Kristina Svensson
Latest posts by Kristina Svensson (see all)
Månadens bild: rimfrost runt Tänndalssjön
Märkt på:        

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.