Tänndalssjön i vinterskurd hör till mina favoritmotiv. Även 2018 var sjön med i fotokalendern, fast då soluppgång i januari.

Den här bilden har jag valt för att den ska passa in i årets tema byggnader vid vatten. Just det här huset tycker jag ligger så otroligt fint. Dessutom är det vackert i sig med härjedalsblå fönsterkarmar och timrat trä.

Extra fint är det när det ligger inbäddat av fjällbjörkar som är vita av rimfrost. Rimfrost har det varit ont om hittills i vinter, det har varit omväxlande snöstorm och slask. Men jag har provat två nya skidspår, varav jag bloggat om det ena, Lillåsslingan.

Kristina Svensson
Månadens bild: rimfrost runt Tänndalssjön
Märkt på:        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.