Följande gäller för texter, bilder och annat material som jag skapat och som jag publicerar på den här sajten, i böcker och i olika sociala medier (översikt på sidan nypublicerat).

Porträttbilder och bokomslag

För media och andra som har behov av det erbjuder jag pressbilder fritt. Fotografens namn ska alltid anges.

Bilder på böcker samt bokomslag finns under respektive bok och går också att använda fritt.

Mina foton kan jag låna ut i vissa fall

Du får låna bilder som jag publicerat digitalt för icke-kommersiella ändamål, om du tydligt länkar hit och berättar vem som är fotograf.

Vill du ha andra bilder, bilder i tryckkvalitet eller använda bilder i kommersiella sammanhang tar jag betalt enligt Svenska Fotografers Förbunds prislista.

Texter

I de fall jag publicerar gästblogginlägg, sponsrade inlägg (det vill säga reklam) eller citerar från andra upphovsmän är det tydligt angivet vid inlägget. Är inget annat angivet är det mitt material.

Jag uppskattar att du delar länkar till sådant jag skrivit i sociala medier eller citerar därur. Du får också gärna reblogga, det vill säga citera en ingress och länka till mina texter. Men jag undanber mig att hela texter återges eftersom Google straffar dubbletter. Kontakta istället mig för att diskutera om jag kan gästblogga hos dig eller vi kan samarbeta på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.