mars 2016 Lossendammen

Månadens bild är inte alls tagen i mars, den är tagen i maj när det fortfarande kan vara snö och is i Härjedalen. Jag ville därför sätta bilden i maj men min motvilliga urval-av-bilder-konsult påpekade att ingen vill bli påmind om vintern i maj. Ingen är förstås inte sant, jag hade trivts med att ha detta som majbild men det är ingen idé att rekvirerade feedback-personal och sedan strunta helt i vad de säger. Därför är bilden flyttad till mars. Det är nämligen en av mina favoritbilder och eftersom jag hade brist på nytagna vårbilder grävde jag i arkivet. Bilden har några år på nacken så det är möjligt att du har sett den förut.

Vattnet i bild är Lossendammen som man passerar på väg upp till Tänndalen. Jag har inte varit där på över ett år vilket känns mycket märkligt. Jag har däremot gjort en massa annat, senaste veckorna har jag varit i Västerås, Lund, Örebro, Göteborg, Stockholm, Uppsala, Umeå och Luleå. Fler resor står på schemat. Kameran hänger med så fotoarkivet ökar stadigt.

Månadens bild: solnedgång över Lossendammen
Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:         

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.