Gammal tång som blåst upp på ett fårstängsel – kan det verkligen vara det bästa jag förmår välja ut till månadens bild? Tja, ser man det så, så är det kanske lite klent. Men när jag letade bland vinterbilder återkom jag gång på gång till den här. Till slut la jag in den i kalendern för februari. Jag har den tryckta kalendern hängande bredvid skrivbordet just nu och jag gillar fortfarande bilden. Det är en blå ton och ljus i den som jag tilltalar mig, påminner mig om Skagenmålarna. Bilden är tagen på Donsö där jag tillbringade februari-mars förra året. För att se fler bilder från samma fotoserie, klicka här.

 

Kristina Svensson
Månadens bild februari 2013
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.