– Jag såg artikeln i GP och tänkte att den kvinnan kommer att bli framgångsrik så käck som hon ser ut (okänd man på Bokmässan).

– Du är grym! (tidigare kollega).

– Vad kul att läsa om vad du gör (en annan tidigare kollega)

Göteborgs-Posten har 650 000 läsare och är man med på ett uppslag så är det många som har sett det har jag upptäckt. Oerhört roligt när det kommer personer till montern med en bit av artikeln utriven och vill köpa Förverkliga din bokdröm eller bli medlemmar i föreningen Egenutgivarna.

Jag får tacka Lena Ekstrand som skrivit artikeln och Anders Hofgren som tagit bilden. Det var roligt att träffa er båda två och slutresultatet är jag mycket nöjd med.

Stort tack också till alla som sett artikeln och hört av sig att ni tycker den är bra.

Nu ska jag återvända till Bokmässan och monter A02:50. Kom gärna förbi och hälsa på!

Jag har inte lyckats hitta artikeln online och därför har jag försökt att ta lite bilder som kanske går att läsa. De är alla tagna med mobilen och av någon anledning vill datorn hela tiden vända på dem så de hamnar upp och ner. Men nu är de i alla fall hyfsat rättvända.

 

Kristina Svensson
Genomslagskraften i en artikel
Märkt på:        

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

3 reaktion på “Genomslagskraften i en artikel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.