Idag tyckte jag det var dags att min snygga Binero-bräda fick se lite vatten. Förutom att den är mycket snyggare än alla lånebrädorna så är den mindre och lättare att bära ner till stranden (uppskattas!). Tyvärr visade den sig sakna både fenor och leach (snöret som gör att man har någon chans hålla reda på brädan i vattnet). Så min snygga bräda fick stanna på stranden :-(

Ja jag gick ut i vattnet och poserade lite med brädan medan Emil fotade. Men de bilderna är fortfarande i Lapoints kamera. Kommer senare, yogan är ett par timmar tidigare idag så jag hann nätt och jämnt ner i vattnet innan det var dags att gå upp. Vilket var synd för idag var det urskoj!

Jag vann en surfbräda och en surfresa med Lapoint till Norge av Binero på WebCoast. För att se alla inlägg från resan, klicka här.

Kristina Svensson
Dags för min snygga bräda att se vatten
Märkt på:

Kristina Svensson

Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som skriver om strövtåg och smultronställen i Sverige och Frankrike. Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack. Gillar du något, dela det vidare eller skriv en rad. Glöm inte att prenumerera på info om nya böcker.

2 reaktion på “Dags för min snygga bräda att se vatten

  • 6 juni 2011 kl. 12:25
   Permalänk

   Javisst! Jag misstänker att “däcken” bara glömts bort – för det kan väl inte vara meningen att ge bort resa + bräda och missa väsentliga delar?

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.