mars 2017 Cascade de Sillans 9550

Tadam! Här förenas förra årets två fototrender Provence och rinnande vatten i samma bild. Precis innan den där resan köpte jag ett eget stativ och därför var jag ju bara tvungen att leta upp ett vattenfall för att använda stativet. Det är lätt att hitta rinnande vatten i Provence, särskilt i det området där Cascade de Sillans ligger. Den ligger inte så långt från Cotignac, i centrala delarna av Var.

På sista tiden har stativet mest används för att ta gruppbilder eller för att försöka fånga norrsken men vem vet, vilken dag som helst återupptar jag kanske att leta vattendrag. Jag hoppas det för det var skoj.

Månadens bild: Cascade de Sillans

Kristina Svensson
Vetenskapskommunikatör, föreläsare och författare som är aktuell med böckerna Författarboken och reseguiderna Mitt Nice och Mitt Provence. Försöker också få fason på presentboken Strövtåg runt Antibes.

Blir på bra humör av gott kaffe, kameran och färgglada nagellack.

Dela gärna inlägg som du gillar eller varför inte prenumerera på info om nya böcker.
Taggar:         

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *